Nie jesteś zalogowany. Nie możesz tworzyć nowych tematów, pisać postów, ani na nie odpowiadać. Musisz się zalogować lub zarejestrować.

#1 10-04-2009 12:29:40

A_N_N_A_

Przedstaw sie!

Zalozylam ten temat, abysmy tutaj troche napisali o sobie.
Poniewaz dzisiaj ja zalogowalam sie tutaj, dobrze by bylo abysmy sie poznali:
Zaczynam od siebie:
Mieszkam poza Polska, chcialabym porozmawiac na tematy religijne, na temat wiary. Jestem katoliczka.
Interesuje mnie po za religia, dobra muzyka, turystyka zwlaszcza piesza. Uwielbiam spacerowanie i zwiedzanie nowych miejsc. Tez lubie przesiadywac w kuchni i gotowac, czyli tworzyc nowe dania.
Mam nadzieje, ze z biegiem czasu cos wiecej napisze o sobie.
A moze Ty drogi forumowiczu, przedstawisz sie?

#2 13-04-2009 18:42:45

Maja

Re: Przedstaw sie!

Witam :-) Nazywam się Ania , jestem katoliczką bardzo lubię zwierzęta , lubię słuchać muzyki , ogladać serial "M jak miłość" . Bardzo lubię bawić się z moim pieskiem :-)

Pozdrawiam serdecznie :-)

#3 05-09-2009 13:23:22

madestino
Strona WWW

Witam Wszystich Gorąco!
Nazywam się Madestino należe do grupy modlitewnej Św Ojca Pio
Prowadze codzienie modlitwy w kaplicy szpitalnej dla chorych.

BOŻE DAJ MI DOZNAWAĆ
NIEZAWODNEJ OPIEKI I ORĘDOWNICTWA
ŚWIĘTEGO OJCA PIO

#4 25-09-2009 09:39:35

syneloi

Pokój Wam!

Autor tych słów to człowiek zapraszający chętnych dożyć do 1 maja 5000 roku od narodzenia Jezusa do wspólnego budowania wszystkiego co jest potrzebne do szczęśliwego życia wszystkim pragnącym żyć zawsze w świecie, w którym otrzymały życie.

Z Ewangeli: Kto będzie przestrzegał tego co uczył Jezus NIEumrze na wieki!

Powodzenia!

#5 31-01-2010 08:52:32

panheras

No tak,ale tam nie ma czasu....,wiec jak tu wiecznosc wymierzyc?
Jak teraz,to teraz.

#6 25-02-2010 00:47:13

zyciecudemjest

Witam!
Jestem Kasia. Mieszkam w Warszawie. Jestem jedyną katoliczką w rodzinie - rodzice adoptowali mnie, gdy miałam 10 lat, mam czwórkę rodzeństwa (trzy siostry i jednego brata). Jest mi z tym trochę ciężko, ale zawsze wiem, że Bóg jest przy mnie. To On pomaga mi w najtrudniejszych chwilach i daje siłę moim rodzicom, aby mogli sprostać trudnościom życia codziennego. U ludzi najbardziej cenię dobro, prostotę, mądrość życiową, jaką przekazują innym, prawdomówność. Moim hobby jest studiowanie Pisma Św., literatura i film. W przyszłości chciałabym pomagać dzieciom, zakładając dom rodzinny, ale to marzenie chyba nigdy się nie spełni. Wiem, że moim zadaniem jest pomagać ludziom, tak jak ludzie pomagają dla mnie, tak jak Bóg pomógł nam wszystkim. Moim mottem życiowym jest 'Boża łaska spływa na nas codziennie, nie pozwólmy, aby codzienność ja przyćmiła.' Pozdrawiam wszystkich.

#7 05-06-2010 00:15:58

kaśka33

Cześć wszystkim,kiedyś miałam hobby-rysowanie,foto,wyszywanie,teraz to wszystko leży odłogiem....trudno si zmobilizować do działania :)Pozdrawiam Was,Kaśka.

Stopka Forum

Copyright © 2004-2009 Jezus.com.pl - Opoka.tv